Előfizetői tartalom

Mit vegyünk, amikor már nem mennek a nagyok? - Technikai elemzés

Portfolio
Komolyabb részvénypiaci rallik után, amikor kifullad a fő részvények lendülete és ellaposodik a piac, általában hamar megindul a keresés újabb befektetési lehetőségek, az emelkedésről lemaradt cégek után. Ilyenkor előtérbe kerülnek kisebb vállalatok papírjai, ebből az apropóból szemezgetünk az alternatív energia szektor érdekesebb szereplői közül. Hangsúlyozzuk, hogy nem pillanatnyi vételi ajánlásokról van szó, inkább középtávon látunk fantáziát ezekben a vállalatokban, egyébként is kockázatos részvénykategória.

FIRST SOLAR Heti grafikonon ígéretes képet mutat az 1999-ben alapított S&P500 tag vállalat árfolyam alakulása. Láthatóan csökkent az érdeklődés a napelemgyártó részvényei után az utóbbi időben, egyből szembetűnik a volatilitás fokozatos csökkenése. Ilyen állapot nem szokott sokáig fennállni, főleg nem ebben az eszközkategóriában. A csökkenő ékből a kitörés felfelé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés