Előfizetői tartalom

Romániában akvirálna a Telekom? - Nem kommentál a cég

Portfolio
A Magyar Telekom tárgyalásokat folytat egy román IT cég, a Siveco felvásárlásáról - írja a román The Diplomat magazin márciusi száma piaci forrásokra hivatkozva. A 2008-ban 66.6, 2009-ben pedig 49 millió eurós forgalmat generáló társaság marketing vezetője az információt a lapnak nem erősítette meg, mondván, hogy "nincs olyan információja", miszerint a cég eladósorban lenne. Az esetleges tárgyalásokkal kapcsolatos információkat a Portfolio.hu érdeklődésére sem a Magyar Telekomnál, sem az Enterprise Investorsnál nem kommentálták érdemben.

Átfogó elemzés jelent meg a "The Diplomat - Bucharest" nevű román havilap márciusi számában a román IT szektor, azon belül is leginkább az IT outsourcing szegmens kilátásairól. A cikk igen pozitív hangvételű, azt ecseteli, hogy ezen a téren a régióban milyen komoly versenyelőnyökkel rendelkezik Románia, és hogy az ország várhatóan "az outsourcing mennyországává" növi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés