Előfizetői tartalom

Telekom: holnap jön az osztalékjavaslat

Portfolio
Holnap közzéteszi osztalékjavaslatát a Magyar Telekom igazgatósága - ezt a társaság gazdasági vezérigazgató-helyettese, Thilo Kusch mondta a Portfolio.hu-nak ma délelőtt adott interjújában. A menedzser szerint realisták voltak, amikor a 2010-es célkitűzéseket megállapították, a negyedik negyedéves eredményekből pedig a rendszerintegrációs/IT szegmens teljesítményére a legbüszkébbek.

Portfolio.hu: A menedzsment 2010-es bevétel előrejelzése egyértelműen rosszabb, mint amit a piac várt. Mi a véleménye erről, illetve mennyire marad el ön szerint a piaci várakozásoktól az EBITDA előrejelzés? Thilo Kusch: Hogy a piac mit gondol az előrejelzéseinkről, azt igazából nem nekem kell eldöntenem, ugyanakkor az az érzésem, hogy az 5-7%-os EBITDA csökkenés is rosszabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés