Előfizetői tartalom

A BUX-ot nem tudta felbeszélni Bernanke

Portfolio
A régióban ma is csökkenést mutattak az irányadó indexek, bár komoly esést sehol sem láthattunk, a piacok gyengeségét jól jelzi, hogy a tegnapi jelentősebb mínuszok után sem tudtak felfelé korrigálni. A fejlett piacokon Bernanke megnyugtató kijelentéseinek köszönhetően enyhe emelkedés mutatkozik, a hangulat azonban itt is igen törékeny. A BUX 1.1%-kal értékelődött le a mai kereskedésben, ezzzel ma is a lemaradók közé tartozott a térségben. A forgalom viszonylag alacsony volt, összesen 14.2 milliárd forintot tett ki.

Ma délután egyetlen makroadat érkezett a tengerentúlról: a kereskdelmi tárca friss jelentése szerint januárban a várakozásokkal ellentétben nem emelkedett, hanem csökkent az újlakás értékesítések száma. 2009 első hónapjában mindössze 309 ezer új lakás talált gazdára az USA-ban, 11.2 százalékkal kevesebb, mint egy hónappal korábban. Tekintettel arra, hogy az elemzők többsége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés