Előfizetői tartalom

Megújuló energia kutatások a SZIE kutatóközpontjában

Portfolio
A Szent István Egyetem (SZIE) sikerrel tette meg az első lépést a kutatóegyetemi cím elnyerése érdekében, az egyetem most benyújtott pályázata magasan megfelel az Oktatási Minisztérium által elvárt minden kritériumnak. A kutatóegyetemi cím lehetőséget teremthet, hogy a SZIE utóbbi években bekövetkezett látványos fejlődése új lendületet kapjon. Az Egyetem célja, hogy az oktatási színvonal további emelésével, az eddigi sikeres kutatások tapasztalataival és eredményeivel felvértezett kutatócsoportok további tevékenysége révén nem csupán Magyarország, de a tágabb régió, Közép-Európa vezető agrár- és környezet-tudományi központja legyen.

Az egyetem pályázatának kiemelt jelentőségét az a stratégiai célkitűzés adja, hogy a SZIE Közép-Európa vezető agrártudományi központja kíván lenni. Eredményesen felhasználva Magyarország két kiváló adottságát: a számos világhírű találmányban, kutatásban megjelenő magyar tudást, kreativitást, valamint a természet gazdag ajándékával megáldott termőföldet. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés