Előfizetői tartalom

Pozitív hét jöhet a tőzsdéken (QUAESTOR)

Portfolio
Görögországról a figyelem múlt hétvégére az amerikai jegybank felé fordult átmenetileg, a héten is meghatározó lesz a Fed elnökének féléves meghallgatása. Az amerikai gazdaság növekedését igazoló adatok (lakáspiaci, bizalmi, megrendelési és GDP revízió) mellett az egészségügyi reform haladása, és a Toyota vezetőinek meghallgatása is figyelmet érdemelnek - írja a Quaestor eheti piaci kitekintőjében.

A Der Spiegel német lap 20-25 milliárd eurós görög mentőcsomagról adott hírt, de erre egyelőre a német pénzügyminiszteri szóvivő csak annyit mondott; semmi konkrétumban nem egyeztek meg még a hétvége folyamán. A Reutersnek a hatalmon lévő német koalíció korábban úgy nyilatkozott, hogy a görög mentőcsomagot több ország biztosítaná, ill. több lehetséges megoldást is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés