Előfizetői tartalom

Közeleg a határidő - Infók a szakképzési hozzájárulásról

Portfolio
Február 25-én kell bevallaniuk 2009-es éves szakképzési hozzájárulási kötelezettségeiket a vállalkozásoknak, a tavaly évközben életbelépett szabályozói változások alapján, mely 60 százalékra csökkentette a szakképzési hozzájárulás terhére igénybe vehető költségkeret arányát. A hozzájárulási kötelezettség negyven százalékát így mindenképpen pénzben kell teljesíteniük azon vállalkozásoknak, melyek nem szerveznek gyakorlati képzést. Kedvező változás, hogy a munkavállalók képzési időre vetített személyi jellegű költsége ugyanakkor elszámolhatóvá vált. A szakképzési hozzájárulásból érkező bevétel 2009-ben meghaladta a 40 milliárd Ft-ot.

Február 25-én kell bevallaniuk 2009-es éves szakképzési hozzájárulási kötelezettségeiket a vállalkozásoknak, a tavaly évközben életbelépett szabályozói változások alapján. A módosított törvény 2009. július 1.-jével változtatta meg a szakképzési hozzájárulás terhére a saját munkavállalók képzésére maximálisan igénybe vehető költségkeret arányát. A korábbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés