Előfizetői tartalom

Továbbra is venni kell a Telekomot (Concorde)

Portfolio
Közzétette a Magyar Telekom negyedik negyedéves eredményeivel kapcsolatos várakozásait a Concorde elemzője, Gyurcsik Attila az egyszeri tételektől megtisztítva 6.5%-os EBITDA visszaesésre számít. A papírok igen vonzó osztalékhozammal forognak (több mint 4 százalékpontos prémium az 5 éves kötvény felett), s mivel a hozamok folytatódó csökkenésére számít az elemző, továbbra is vételre ajánlja a részvényeket. Az elemzést az alábbiakban változatlan formában közöljük.

Ahogy azt a korábbi elemzéseinkben jeleztük, ezekben a negyedévekben vélhetően gyenge árbevételt látunk majd a gyenge lakossági fogyasztás és növekvő munkanélküliség miatt. Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy a várt árbevétel visszaesés még mindig a legkisebb a régiós szektortársak közül. Mind a vonalas, mind a mobil üzletágnál visszaesésre számítunk, az IT árbevétel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés