Előfizetői tartalom

Tanultunk-e a válságból? - Bizony, hogy nem

Portfolio
Még a válság legkritikusabb napjaiban sem vásárolták vissza tömegesen unit-linked életbiztosításaikat a lakossági befektetők. A dicséretes higgadtság ellenére úgy tűnik, a hosszú távú megtakarítók nem tanultak a válságból: a magas hozam reményében sokan továbbra is kockázatos befektetésekben tartják pénzüket, és rendszerint nincsenek figyelemmel a piaci fejleményekre - vélik az Aviva Életbiztosítónál.

A hosszú távú megtakarítók nem tanultak a válságból: általában egy vagy kétféle befektetésben tartják pénzüket, a magas hozam reményében jellemzően kockázatos részvényalapokban, és a portfóliójuk összetételén a tőzsdei fejlemények hatására sem változtatnak. Ilyen helyzetben helyes döntés, ha a megtakarító a piaci hullámzás esetén nem menekül pánikszerűen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés