Előfizetői tartalom

Zöld Széchenyi-tervet akar a Fidesz

Portfolio
A zöld gazdaság lehet a kitörési pont a gazdasági válságból, amihez húzóágazattá kell tenni a környezetgazdaságot, növelni kell az energiahatékonyságot, illetve teret kell biztosítani a megújuló energiáknak - vázolta fel az Indexnek adott interjújában Nagy Andor, a környezetvédelmi bizottság elnöke a Fidesz-KDNP következő kormányzati ciklusra vonatkozó terveit. Ezek az intézkedések kétszázezer új munkahelyet teremtenének, a finanszírozáshoz zöld Széchényi-tervet és zöld hitelintézetet hoznának létre.

"Zöld Magyarország" - ezzel a címmel írt Matolcsy György felkérésére egy koncepciót a hazai zöld gazdaság fejlesztésére Nagy Andor, a környezetvédelmi bizottság elnöke. Az Index által készített interjúból kiderül: a szakértő 2010-et a fordulat évének gondolja, szerinte Magyarországnak meg kell újulnia: "Látva a világban zajló zöld forradalom jelenséget, hogy rengeteg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés