Előfizetői tartalom

Megcsillant a reménysugár? - Technikai elemzés

Portfolio
Tovább haladtak a lejtőn a világ tőzsdéi és több támasz is megadta magát a múlt héten. Mint a következő grafikoninkon láthatjuk, pénteken éles fordulat következett be az amerikai piacokon, ami akár felül is írhatja a már kész tényként elkönyvelt további áresést. A hetet az S&P500, a DAX és BUX indexekkel és az EURHUF grafikonnal indítjuk.

S&P500 Izgalmasan alakult a kereskedés a tengerentúlon. A nyeletlen baltaként zuhanó S&P500 éles fordulatot vett a 38,2%-os Fibonacci szint elérésekor, és a végére még a pluszban zárás is összejött. A nap végére egy fordulós kalapács gyertya alakult ki a grafikonon, amely a támasszal karöltve akár egy emelkedő hullámot is hozhat a piacra. DAX A német index áttörte a 38,2%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés