FONTOS Francia választás: megjöttek az első exit pollok, valószínűleg nyert a baloldali szövetség
 
Előfizetői tartalom

Újra veszteséges lehet a Motorola

Portfolio
5.4%-os mínuszban tartózkodik a Motorola árfolyama a nyitás előtti kereskedésben azt követően, hogy a cég közzétette negyedik negyedéves eredményeit. A vállalat nyereséget könyvelt el az év utolsó három hónapjában: részvényenként 0.09 dolláros profitot ért el (egyszeri tételek nélkül), ami csupán 0.01 dollárral múlja felül az elemzői konszenzust és a bevételek is elmaradtak a várttól.

20%-kal esett a Motorola bevétele 2009 negyedik negyedévében év/év alapon, ami a befektetőket kiábrándította, a konszenzus alapján ugyanis az elemzők valamivel kisebb csökkenésre számítottak. A cég profitot könyvelhetett el az év utolsó három hónapjában: egy részvényre jutó nyeresége 0.09 dollárra rúgott az egyszeri tételek hatásait kiszűrve, amely viszont 0.01 dollárral...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés