Előfizetői tartalom

Korszakalkotó bejelentés jön: "Ez a legfontosabb dolog, amit valaha csináltam"

Portfolio
Piaci vélemények szerint a piacot alapjaiban megreformáló bejelentést tehet az Apple szerdán, ekkor mutatják be ugyanis a rég várt tablet számítógépüket. Az új eszköz után nyomozók ráadásul újabb információ-morzsákkal gazdagodtak, egy internetes elemző cég ugyanis több tabletszerű eszközt azonosított, az adatforgalom forrása ráadásul az Apple főhadiszállása volt.

Izgalmasan indul az év a technológiai iparág számára, rögtön január legelején mutatta be hivatalosan a Google a saját márkájával ellátott okostelefonját, a Nexus One-t, közben lezajlott a legfrissebb "kütyüket" felsorakoztató CES, és a héten pedig érkezik a kis túlzással már évtizedek óta várt Apple tablet, amely sokak szerint egy új korszak nyitányának tekinthető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés