Előfizetői tartalom

Semmi pánik, a támaszok kitartottak - Technikai elemzés

Portfolio
Nagy pofont kaptak tegnap este az amerikai piacok, ami az európai piaczárásra is erősen rányomta bélyegét. Mint a következő grafikonokon láthatjuk, pánikra egyelőre semmi ok. Támaszaink tegnap állták a sarat, és napon belül fordítani tudtak az indexeken. Ma reggel az S&P500, a Dow Jones, a DAX és BUX indexeket tekintjük át.

S&P500 A mélyrepülő S&P500 index szabadesését az 1130 pontos támasz állította meg, ahonnan elpattanva napon belül korrigált az index. Az erős támasz pozitív jelenség, bér az eladási szignált adó stochastic és a szignálvonalat felülről keresztező MACD alapján nem lenne meglepő, ha a medvék újra támadnák a szintet. DOW JONES Az előzőekben taglalt jelenséggel találkozhatunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés