Előfizetői tartalom

Mibe fektessünk 2010-ben? (Equilor)

Portfolio
2010-ben az Equilor szerint a fő kérdés az lesz, hogy a korábbi likviditásbővítő intézkedéseket miképpen vonják vissza a kormányok és jegybankok annak érdekében, hogy a fenyegető infláció ne szabaduljon el, és a recesszió se térjen vissza. A befektetők fő kérdése ugyanaz marad idén is: mibe fektessünk. A befektetési lehetőségekkel kapcsolatos kérdéseket a társaság egy mai sajtóreggeli keretében tekintette át.

Szécsényi Bálint, az Equilor ügyvezető igazgatója szerint 2010-ben a világgazdaság minden kétséget kizáróan magára talál, ugyanakkor korántsem ilyen egyértelmű, hogy a növekedés hogyan oszlik meg az egyes régiók között. Szembetűnő lesz a különbség a fejlett és a fejlődő országok növekedési rátája között: míg utóbbiak számottevően húzhatják a globális növekedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés