Előfizetői tartalom

Itthon is kasszát robbant az Avatar

Portfolio
A magyarországi toplistát bevétel szempontjából már az Avatar vezeti: a 3D-s sci-fi január 10-ig 791,1 millió forintot hozott a hazai mozikban - derül ki az InterCom által az MTI-hez hétfőn eljuttatott összesítésből. James Cameron filmje ezzel az eredménnyel maga mögé utasította az eddigi listavezető Jégkorszak 3-at, (773 millió forint) és az immár harmadik helyezett Mamma Mia!-t (750,4 millió).

Noha az Avatart még egy hónapja sem vetítik a magyar mozik, a film jól teljesít a nézőszámot tekintve is: az elmúlt hétvégén 82 ezer hazai néző volt kíváncsi a Na,vik történetére, így az összesített nézőszám vasárnap már 562 ezer körül járt - írja a távirati iroda. Külföldön tovább hódít A negyedik hétvégén sem lehetett elvenni James Cameron kék bennszülötteitől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés