Előfizetői tartalom

Nagy a nyugalom - Mindenki a holnapot várja

Portfolio
A nyugat-európai tőzsdék csökkenését a régió is leköveti, nagy ijedtségről azonban nincs szó, hiszen a leggyengébben szereplő lengyel WIG 20 index is alig több mint 1%-ot gyengült. A BUX a nap elején 1% feletti mínuszban is járt, azonban a MOL-nak hála a veszteség nagy részét sikerült ledolgozni, a benchmark jelenleg mindössze 0.4%-os leértékelődést mutat. A forgalom az elmúlt napokhoz képest alacsonynak mondható, mindössze 7.4 milliárd forintos, komolyabb élénkülésre pedig délután sem igen számíthatunk, mivel a fejlett piacokról nem érkeznek ütős makroadatok.

A mai kereskedés kissé borongósabb hangulatban indult Európa szerte a részvénypiacokon, ami nem meglepő, hiszen amíg az elmúlt napokban a tőzsdék szünet nélkül emelkedtek, addig azért érkeztek olyan hírek és makroadatok, melyek ezt az irányt nem éppen erősítik meg. Elég csak a keddi, vártnál jóval rosszabb amerikai ingatlanpiaci adatra gondolni, de a Görögországgal kapcsolatban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés