Előfizetői tartalom

Elfordult a PannErgytől Komló - Mit mond a menedzsment?

Portfolio
Úgy tűnik, hogy elveszítheti egyik partner önkormányzatát a PannErgy, a komlói városvezetés ugyanis nem vár tovább, inkább egy másik céggel kívánja közösen felépíteni a geotermikus fűtőművet a városban. A tőzsdei társaság állásfoglalása szerint bár Komlótól az ügyben egyelőre hivatalos értesítést nem kaptak, a városnak megvan a lehetősége arra, hogy más együttműködés után nézzen. A menedzsment szerint immár 11 település önkormányzatával van szerződésük projektcégek megalakításáról, előrehaladott állapotban vannak a telekvásárlások és az engedélyezési eljárások is folyamatban vannak. Ezen önkormányzatok már most lefedik a PannErgy által kijelölt, elérni kívánt 250 MW hőkapacitás mintegy 75%-át.

Úgy tűnik, hogy elégedetlen a PannErgy munkájával Páva Zoltán, Komló MSZP-s polgármestere. A város első embere egy 2009. december 10-i képviselőtestületi ülésre készített előterjesztésében úgy fogalmazott, hogy a társaság a mai napig nem végezte el azt a munkát, amit vállalt és "nem valószínűsíthető, hogy a közeljövőben a Pannonplast Polifin Kft. Komló város területén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés