Előfizetői tartalom

Mégsem értékesíthető szabadon az Emfesz

Portfolio
Az Emfesz üzletrészész 100 százalékát bűnügyi zár alá vette a rendőrség. Az áprilisi tulajdonszerzését svájci bíróságnál másodfokon a héten megerősítő RosGas tulajdonjogát ez nem érinti, de annak gyakorlását korlátozza, a cég nem adható el. Vagyona elvileg kiszervezhető, gyakorlatilag erre kevés az esély - számol be az Index.

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) 2009 novemberében biztosítékként bűnügyi zár alá vette az EMFESZ Kft. tulajdonosi jogait megtestesítő 100 százaléknyi üzletrészt, miközben a keddi közlés szerint a svájci Zug kanton bírósága jogerős ítélete szerint a pernyertes svájci bejegyzésű RosGas AG szabadon gyakorolhatja tulajdonosi jogait a magyarországi cég felett - írta az MTI....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés