Előfizetői tartalom

A sávtetőnél erőlködik a BUX

Portfolio
Meglehetősen jól indították az új évet a részvénypiacok, tegnap az amerikai indexek új csúcsra kapaszkodtak, az emelkedés pedig az ázsiai tőzsdéken is folytatódott ma reggel. Mindez azonban egyelőre kevésnek tűnik a folytatáshoz, a DAX már kisebb csökkenést mutat, a BUX pedig a sávtetőnél erőlködik, jelenleg 0.2%-os pluszban. A további irányról természetesen Amerika dönt majd.

A tegnapi emelkedéssel a hazai tőzsde részvényindexe a kereskedési sáv tetejéig kapaszkodott fel, a kitörés azonban egyelőre még várat magára, a BUX egyelőre a 21,600 pontos szint környékén erőlködik. Amennyiben végre sikerülne áttörni a szintet, az azon túlmenően, hogy pozitív szignál, technikailag vagy 2,000 pontos index emelkedést indikálna. További iránymutatást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés