Előfizetői tartalom

Mi lesz 2010-ben? - Technikai elemzés

Portfolio
Jó évet tudhatunk magunk mögött. A BUX vagy 2500 pontot emelkedett, és a trendváltást követően több jó beszállási lehetőség is kínálkozott. A 2009-es év azonban már történelem, mindenkit 2010 érdekel, így a következőkben a középtávon várható piaci folyamatokra koncentrálunk. Az évet az S&P500, a Dow Jones, a DAX és BUX indexek grafikonival indítjuk.

BUX A BUX index mozgását már jó ideje egy kereskedési sáv határozza meg, amelyek a sokat emlegetett 21,600 és 19,600 pontos szintek határoznak meg. Rövidtávon lekereskedhető a sávon belüli mozgás is, de igazán a sávból való kitörés lesz izgalmas, ami a sáv magasságával megegyező, tehát 2000 pontos index elmozdulást indikál majd, a kitörés irányának megfelelően. A piacokon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés