Előfizetői tartalom

Jelentősen növeli termelését jövőre a Toyota

Portfolio
Japán lapértesülések szerint a Toyota arról tájékoztatta főbb beszállítóit, hogy tervei szerint a jövő évben 17%-kal növelné globális termelését. Mint ismeretes, a japán autógyártó a válság során jelentős termeléscsökkentéseket vitt véghez, miután egyik legfontosabb piacán, az Egyesült Államokban több évtizedes mélypontra esett az autóértékesítés.

A Toyota 7.5 millió darabos termelést tervez a 2010-es évre, amely megfelel a 2005. évi előállításnak és a 2007-es szinttől közel 1 millió darabbal marad el. Viszont a 2009-es évhez képest 17%-os növekedést jelent - írja a Marketwatch. Japán lapok szerint könnyen lehet, hogy a Toyota felülmúlja a várakozásokat a termelés tekintetében, amelyek egyelőre nem tartalmazzák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés