Előfizetői tartalom

Az öreg guru 20%-os ralit vár jövőre a részvénypiacon

Portfolio
Túl szép talán, hogy igaz legyen az elmúlt 9 hónap 70%-os részvénypiaci szárnyalása, mégis érdemes lehet optimistán állnunk az előttünk álló 2010-es évhez. Az egyik legismertebb és egyben legsikeresebb befektetési tanácsadói szolgáltatást nyújtó Value Line Investment Survey kidolgozója, Samuel Eisenstadt szerint további 20% körüli emelkedést mutathat majd fel jövőre az S&P 500 részvényindex.

A pályája során átlag feletti részvénypiaci hozamokat produkáló Sam Eisenstadt a részvénypiacok historikus mozgását vizsgálva arra a következtetésre jutott, hogy nagy valószínűséggel 2010 is egy igen kedvező év lehet. A szakértő mindenesetre a Marketwatchon megjelent írásában figyelmeztet arra, hogy a kilátások egyik jelentős változójának számító vállalati eredmények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés