Előfizetői tartalom

Geotermikus forradalmat ígér Magyarországnak Mesterházy

Portfolio
A Fidesz már jó ideje ígéri, hogy hatalomra kerülése után kiemelt figyelmet kíván fordítani Magyarországon az energiafüggetlenség megteremtésére és a megújuló energiaforrások kiaknázására. 2009.11.26 09:08Zöld forradalmat akar Magyarországon a Fidesz leendő gazdasági minisztere A koppenhágai klímakonferencia lezárása kapcsán az MSZP miniszterelnök-jelöltje, Mesterházy Attila adott ki egy közleményt, amelyben zöld forradalmat ígér a magyaroknak, elmondása szerint a következő MSZP-kormány egyik kiemelt feladata lesz a geotermikus kutatófúrások állami támogatása.

"Ki kell mondanunk: rossz kompromisszumokkal fejeződtek be a klímatárgyalások Koppenhágában, és úgy tűnik, sok ország továbbra sem veszi komolyan a bolygónkat fenyegető környezeti katasztrófát. Hiszem, hogy a klímaváltozás elleni harcban csak a kiütéses győzelem elfogadható! Magyarország ezen a terén példát tud és példát fog mutatni a világ más országainak. A magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés