Előfizetői tartalom

Ingyen osztogathatják a titokzatos új mobilt

Portfolio
Elméletileg akár teljesen ingyen, de legalábbis mélyen a gyártási költségek alatt is árulhatja saját mobiltelefonját a Google januártól, a társaság készpénzkészletei és brutális hirdetési bevételei révén a piacra lépés még így is bőven nyereséges lehetne hosszú távon. Márpedig a Google-től egyáltalán nem áll messze, hogy egy váratlan húzással maga alá gyűrjön újabb és újabb piacokat, persze hivatalos bejelentések nélkül ez még mindig csak spekuláció.

Hosszú ideje tartják lázban a világot a Google saját gyártású mobiltelefonjáról szóló pletykák és legendák, de az elmúlt hetekben a misztikus új mobilról szóló híresztelések egyre konkrétabbá válnak. A Portfolio.hu hasábjain is megírtuk a legújabb híreket, miszerint a HTC által gyártott készülék neve valószínűleg Nexus One lesz, és akár már januártól értékesítheti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés