Előfizetői tartalom

Új menedzserek az RFV élén

Sándor Dávid
A korábbi tervek szerint bővíti, és átalakítja cégvezetését az RFV. A társaság Kassai Ákos személyében új vezérigazgatót nevez ki, Molnos Dániel pedig mint a nemzetközi terjeszkedést vezető vezérigazgató-helyettes csatlakozik az RFV-hez. Makra József - leköszönő vezérigazgató - a társaság leendő alelnökeként többek között a regionális terjeszkedési stratégia megvalósítását felügyeli majd. Az újonnan kinevezett menedzserek szakmai előéletét látva pozitívan értékeli, örömmel fogadja a mai bejelntést az RFV meghatározó tulajdonosának számító OTP Alapkezelő.

"Az új managementtől az RFV vállalati működésének további professzionalizálását várjuk, amely eredményeként a társaság jelentős hazai és nemzetközi növekedést hajthat végre."- mondta Soós Csaba, az RFV Nyrt. elnöke. "Ezért stratégiai terveinknek megfelelően hoztuk meg a döntést a menedzsment bővítéséről. Kassai Ákost Közép-Európa vezető vállalatainál szerzett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés