Előfizetői tartalom

Nálunk csak az osztrákok kaptak nagyobbat

Portfolio
A korábbi napokban látott felfelé araszolás után ma kisebb megállót láthatunk Európa szerte a részvénypiacokon, a DAX mínusz nullában várakozik, míg a régió egyik leggyengébb szereplője, a magyar börze 0.8%-os leértékelődést mutat. A forgalom ma is igen alacsony, ami itt az év vége előtt nem meglepő, némi élénkülést talán a délutáni amerikai makroadatok hozhatnak majd.

Bár az amerikai piacok tegnap új csúcsra kapaszkodtak, ez kevésnek bizonyult ahhoz, hogy az európai és régiós indexek ma folytatni tudják az erősödést. A DAX megállt a sávtetőnél, jelenleg 0.2%-os mínuszban várakozik, míg a régió egyik leggyengébb szereplője, a BUX 0.8%-kal került lejjebb. A délelőtt napvilágot látott ZEW index nem mozgatta meg a piacokat, a befektetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés