Előfizetői tartalom

"Lépéselőnyünk van" - IT kérdések a Magyar Telekomnál

Portfolio
2010 második felében visszatérhet a növekedés a hazai IT piacra - véli Papp István, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese, a társaság Vállalati Szolgáltatások Üzletágának vezetője. A menedzser a Portfolio.hu-nak adott interjújában kifejtette, hogy nem aggódik a külföldi konkurencia hazai megjelenése miatt, miután a vállalat szerinte lépéselőnyben van hozzájuk képest.

P.: Ha nem tévedek idén egész komoly a visszaesés a hazai IT piacon. Mikor kezdődhet újra fellendülés? P. I.: A visszaesés kétségtelen, de hogy annak mértéke pontosan mekkora lesz 2009-ben, azt nem tudom megmondani. Némi öröm az ürömben, hogy a Magyar Telekom IT-bevételei ebben az évben is nőttek, nagyjából 10-12 százalékkal, ami azt jelenti, hogy a versenytársakat,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés