Előfizetői tartalom

Kivonul Magyarországról a biztosító

Portfolio
Kivonul a magyar piacról a munkanélküli biztosítást nyújtó ACE European Group. A cégnek akkor sem érné meg itt maradni, ha emelné a 2-3 ezer forintos havidíját. A szerződéssel rendelkezők december 31-ig átigazolhatnak más biztosítóhoz, vagy biztosítás nélkül maradnak. Akinek év végéig még él a szerződése és elveszíti állását, annak az ACE jövőre még biztosan kifizeti az átlagosan havi 120 ezer forintot - írja az Index.

Kivonul Magyarországról és felmondja a meglévő biztosításait a jövedelemkiesési biztosítást nyújtó biztosítótársaság, adta hírül vasárnap délben az MR1 Kossuth Rádió. A szóban forgó cég az ACE European Group, amely tavaly májusban indította el a hazai piacon egyedülálló szolgáltatását. 2 500-3 000 forintos havidíjért cserébe háromnegyed évig, havi 120 ezer forintot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés