Előfizetői tartalom

Közeleg a kitörés? - Technikai elemzés

Portfolio
A múlt hét nem hozott drámai változást a tőzsdei piacokon, változatlanul a kereskedési sáv az úr, ami már több mint egy hónapja untatja a befektetőket. Bíztató, hogy a bikák szépen lassan visszasettenkedtek a parkettre, és a vezető indexek a heti grafikonon, új csúcson zártak. A hetet a Dow Jones, a DAX és BUX indexekkel és az OTP grafikonjával indítjuk.

DOW JONES A 10,250 és 10,500 pontos szintek közé szorult a Dow Jones, így jobb híján itt is a sávból való kitörés lesz az iránytű a rövidtávú kereskedésben. Indikátoraink kitartóan lefelé csorognak, miközben az index oldalazgat, ami nem túl jó ómen, de biztos ami biztos alapon jobb megvárni a kitörés irányát. A heti grafikonon egyelőre a töretlen emelkedő trend...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés