Előfizetői tartalom

Környezetvédelmi díjat kapott a Főtáv

Portfolio
A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) a mai napon adta át az "Üzleti Élet a Környezetért" 2009-es díjait. Idén a szakmai zsűri a FŐTÁV Zrt.-nek ítélte oda az első helyezésért járó díjat, a sikeres ÖKOPlusz program elismeréseként. Kovács Lajos, a FŐTÁV Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a budapesti távfűtéses lakások korszerűsítését célzó program 2010-ben is folytatódik, miután 2009. december 1-én az önkormányzati miniszter bejelentette, hogy az ÖKO-program finanszírozására 5 milliárd forint áll rendelkezésre a 2010-es költségvetésből.

A HBLF - egy 1992-ben alakult, a felelős vállalatirányítás iránt elkötelezett hazai és nemzetközi vállalkozásokat, vezető üzletembereket és elismert szakértőket tömörítő non-profit szervezet - 2009-ben már a hetedik alkalommal hirdette meg az "Üzleti Élet a Környezetért" díját. A díj azon szervezetnek ítélhető oda, amelynek környezetvédelem iránti elkötelezettsége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés