Előfizetői tartalom

Ellenállásoknál a piacok - Technikai elemzés

Portfolio
Nem sikerült a piacoknak egyelőre kitörni abból a sávból, ami már több mint egy hónapja meghatározza kereskedésünket. Az amerikai indexek jelenleg a sávtetőnél téblábolnak, így itt egy fölfelé történő kitörés pezsdíthetné meg a tőzsdék életét. Ma reggel az S&P 500 a DAX és BUX indexeket, valamint az OTP grafikont tekintjük át.

S&P 500 Az 1090-1110 pontos szintek által meghatározott kereskedési sáv tetejéhez érkezett tegnap az S&P 500 index. Az ellenállás mentén egy doji gyertya alakult ki, ami akár rövid távú fordulót is hozhat, de ma délután legegyszerűbb az index mozgását követni. Kitörés esetén, a kereskedési sáv magassága alapján 20 pontos emelkedés jöhet, míg ellenkező esetben újra megvizsgálhatjuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés