Előfizetői tartalom

Egyhelyben toporzékolnak az amerikaiak

Portfolio
Nem rendítette meg érdemben az amerikai befektetők bizalmát a vártnál rosszabb délutáni munkaerőpiaci adat, és a Fed gazdasági helyzetjelentése sem okozott különösebb izgalmakat a tegnapi kereskedésben. Az USA tőzsdeindexei végül vegyesen fejezték be a napot, a Dow Jones 0.2%-kal csökkent, az S&P 500 stagnált, a Nasdaq viszont 0.4%-kal kúszott felfele.

A Fed nyolc órakor megjelent gazdasági helyzetjelentése sem gyakorolt érdemi hatást a tengerentúli piacokra. A Fed Bézs Könyve többek között azt állapította meg, hogy októberi és novemberi fejlemények az amerikai gazdaság mérsékelt javulására utalnak. A délután folyamán egyetlen amerikai makroadat látott napvilágot: az ADP jelentése szerint a vártnál többen veszítették...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés