Előfizetői tartalom

Nem változik a Telekom osztalékpolitikája, nehéz év lesz 2010

Portfolio
A Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója, Christopher Mattheisen a társaság első három negyedéves teljesítményét ismertette a Portfolio.hu II. Tőzsdenapján, melyet a kedvezőtlen makrogazdasági környezet és a kiélezett versenyhelyzet is nehezítettek. A társaság a vezető elmondása szerint nem kíván változtatni az osztalékpolitikáján.

A társaság elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy a televíziós üzletágban piacvezető szerepet szeretne elérni a Magyar Telekom. Az árbevétel struktúra két-három év múlva máshogy néz majd ki mint most: sokkal nagyobb szeletet képvisel majd a tv és internet, valamint a szélessávú árbevétel, de az IT szolgáltatások terén is jobb szereplésre számít a menedzsment. A bevétel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés