Előfizetői tartalom

A kártörténeti nyilvántartás felül fogja írni a bonus-malus besorolást

Portfolio
A jövő év első napján hatályba lépő kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) törvény által előírt központi kártörténeti nyilvántartás beindulásával nehezen lesz tartható az a mai helyzet, hogy egy, a húsz év körüli ügyfél három autóra is 10-es bonusz fokozatot igazoljon - hangzott el a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének szerdai visegrádi konferenciáján, a kgfb szekcióülésen.

A szekcióban zajló tanácskozást vezető Trunkó Barnabás a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) főtitkára és Haraszti Zsolt a netrisk.hu internetes alkusz ügyvezetője is önmagát beteljesítő jóslatnak nevezte azt, hogy az idei kgfb kampányban minden valószínűség szerint a biztosítót váltók száma eléri az egymilliót. Az on-line alkuszok a kedd éjféli felmondási határidőig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés