Előfizetői tartalom

Mindent vagy semmit Koppenhágában

Portfolio
Yvo de Boer, az ENSZ klímaügyekért felelős főtitkára szerint továbbra is szükséges, hogy Koppenhágában konkrétumokról szülessen megállapodás, így például az iparosodott országok kibocsátási célértékeiben, valamint a fejlődő országok klímavédelmének finanszírozásában. A főtitkár szerint egyes fejlődő országokban helyet kell adni a kibocsátás további növekedéséhez az életkörülmények javítása érdekében.

Konkrét eredményekre van szükség a közelgő Koppenhágai Klímacsúcson az ENSZ Klímaváltozási Keretegyezményének (UNFCCC) főtitkára szerint. Yvo de Boer a német Deutsche Welle-nek adott interjújában úgy nyilatkozott, hogy a közelgő klímacsúcsra számos kérdésben továbbra is mindent vagy semmit eseményként tekint. A főtitkár négy pontban fogalmazta meg azokat a legfontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés