Előfizetői tartalom

Zöld forradalmat akar Magyarországon a Fidesz leendő gazdasági minisztere

Portfolio
"Merjünk nagyok lenni!" - írja Matolcsy György a mai Heti Válaszban megjelent írásában annak kapcsán, hogy szerinte Magyarországnak új energiapolitikára van szüksége, ennek alapja pedig az energiahatékonyság és a zöldenergia kell hogy legyen. Mindeközben a Figyelő mai száma azt írja, hogy ha a Fidesz nyer a 2010-es választásokon, akkor Matolcsy gazdasági miniszter lesz.

A Cambridge-i Egyetem professzorának, David JC MacKay-nek frissen megjelent energiapolitikai könyvét méltatja a mai Heti Válaszban megjelent írásában Matolcsy György, aki szerint a jövő kormányainak hasonló könyveket kell rendelniük saját országaik energiapolitikája mögé. A tézisek lényegi elemei az alábbiak: 1. 2050-re az emberiségnek le kell zárnia a fosszilis energia 250...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés