Előfizetői tartalom

Előre semerre - Technikai elemzés

Portfolio
A tőzsdei almanachok fordulatos kereskedésről szóló fejezetébe vélhetően nem fog bekerüli a mostani hetünk, hiszen továbbra is kitartóan oldalazgatnak a piacok. A jó hír, hogy ez a tingli-tangli nem szokott sokáig tartani, így bizakodhatunk a kitörésben. Ma reggel az S&P 500, a DAX és BUX indexeket, valamint a Richter grafikonjait tekintjük át.

S&P 500 Az 1090 és 1110 pontos szintek közé szorult az amerikai index, és jelenleg az ellenállást ostromolja az S&P 500. A grafikonon az emelkedő trend egyelőre töretlen, egyre magasabb lokális csúcsok és mélypontok követik egymást, ami alapján nem lenne meglepő az ellenállás további támadása. DAX Változatlanul az 5750 és 5900 pontos szintek határozzák meg a német index...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés