Előfizetői tartalom

Az Európai Parlament elfogadta az új hírközlési keretcsomagot

Portfolio
A Nemzeti Hírközlési Hatóság - a magyar hírközlési piac szempontjából is - örömtelinek és rendkívül fontosnak tartja, hogy kedden az Európai Parlament jóváhagyásával teljessé vált az európai hírközlés- szabályozási keretrendszer megújítása. A mintegy 2 éves folyamat eredményeképpen az EU olyan jogszabályi környezetet teremtett, amellyel a szabályozás lépést tart a technológiai és piaci fejlődéssel és hosszabb távon biztosítja az iparág modern szabályozási hátterét, mondta Pataki Dániel az NHH elnöke.

Kedden az Európai Parlament nagy többséggel jóváhagyta az EU hírközlés-szabályozási keretrendszerének eddig még el nem fogadott elemét, az úgy nevezett "Jobb Szabályozás" irányelvet, miután néhány nappal ezelőtt a Európai Tanács már elfogadta a csomagot. Az Európai Parlament és a Tanács elnöke szerdán írja alá a jogszabályt, és ezzel lezártnak tekinthető a jogalkotási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés