Előfizetői tartalom

Nomura: nincs megállás a részvénypiacokon

Portfolio
A globális technikai indikátorok bár kevésbé festenek rózsás képet, mint egy hónappal korábban, ugyanakkor továbbra is a pozitív tartományban mozognak, amelyből arra lehet következtetni, hogy a részvénypiacok a közeljövőben felülteljesíthetik a kötvénypiacokat és a készpénz jellegű befektetéseket is - írja a Nomura legfrissebb heti részvénypiaci kitekintőjében.

Az indikátorok a részvénypiacok felülteljesítésére utalnak. A Nomura által számított piaci időzítés indikátor továbbra is azt mutatja, hogy pozitív a hangulat, ugyanakkor már nem olyan erőteljesen, mint egy hónappal ezelőtt. Az indikátor öt komponense közül három továbbra is a pozitív tartományban mozog, de kettő a már negatívban tartózkodik. Ennek megfelelően bár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés