Előfizetői tartalom

Megszólalt a RosGas képviselője

Portfolio
Gazda Tamás az Emfesz második embere, valamint a társaságot tulajdonló svájci bejegyzésű RosGas AG képviselője egy interjúban számolt be arról, hogy feltételezése szerint Góczi István a korábbi tulajdonosok jóváhagyásával adott túl idén áprilisban az Emfeszen. Gazda nem kívánt további információt adni a RosGas tulajdonosi szerkezetéről, valamint az Emfesz esetleges eladásával kapcsolatban sem kívánt kitérni a részletekre. Gazda véleménye szerint többen többször is megkeresték őt az üzleti és politikai elit képviselői közül a Mabofi képviseletében, amit elfogadhatatlannak tart, mivel itt két cég tulajdonosi vitájáról van szó. A RosGas-t képviselő üzletember szerint a svájci cég képes megoldani az Emfesz hosszú távú gázellátását, valamint rendezni a társaság pénzügyi helyzetét.

Gazda Tamás az Emfesz második embere, valamint az idén áprilisban a hazai gázszolgáltató társaságot megvásárló RosGas képviselője a Világgazdaságnak adott - meglehetősen szűkszavú - interjút. Gazda Tamás mindig is kerülte a nyilvánosságot, és állítása szerint most először és utoljára nyilatkozott a sajtónak az Emfesz-üggyel kapcsolatos szerepéről. Gazda Tamás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés