Előfizetői tartalom

2010 a megújuló energia éve lesz Magyarországon is

Portfolio
Az idei év legnépszerűbb pályázatai a GOP-2.1.1/A, illetve a KMOP-1.2.1/A technológia-fejlesztési pályázatok voltak, legnagyobb várakozás pedig a telephely-fejlesztési pályázatokat övezte. A továbbra is alacsony kihasználtsággal jellemezhető támogatási keret miatt azonban jövőre a Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében kiírt pályázatokra is érdemes figyelni.

Sikeresen zárja a K&H Pályázati tanácsadó igazgatóság az idei évet, mivel a tanácsadó csapat továbbra is 90% feletti sikerrátával dolgozik, és kétéves működése során elért mintegy 5 milliárd forint európai uniós támogatás bevonásával több, mint 15 milliárd forintnyi beruházás előkészítésében és megvalósításában vett részt. "Az idei év nagy pályázati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés