Előfizetői tartalom

Tovább a lejtőn? - Technikai elemzés

Portfolio
Számos index ellenálláshoz ért a múlt héten, amelyek jellemzően sikerrel törték meg a lendületet, így a hétkezdet izgalmas kereskedést hozhat. Kiderül, tovább csordogálunk-e lefelé a támaszokat célozva, avagy jön az újabb csúcstámadás. A hetet a Dow Jones, a DAX és BUX indexekkel, valamint a Richter és OTP részvények grafikonjaival indítjuk.

DOW JONES A 10,450 pontos csúcstól lefordult az amerikai index, amely mozgása szempontjából a már említett csúcs és a 10,100 pontos támasz lesznek az irányadóak az elkövetkező napokban. Indikátoraink fordulóban vannak, de az eladási szignál még várat magára. A Dow Heti grafikonján látható, hogy a 161,8%-os Fibonacci szint által képzett ellenállásba szaladt az index, amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés