Előfizetői tartalom

Mi kell a magyar klímavédelemhez?

Portfolio
A mai napon a hazai klímavédelemmel és karbonpiaccal foglalkozó szakemberek egy Gödöllőn megrendezett konferencián fogalmazták meg azokat a szempontokat, amelyek ajánlatosak lennének egy újabb klímaegyezmény kidolgozásakor. A résztvevők egyetértettek abban, hogy gazdaságilag értelmezhetőbb feltételeket lenne szükséges megadni a karbonpiac esetében, valamint abban is, hogy be kell vonni az egyének érdekeltségét a klímavédelembe.

Mi az, amit Magyarországnak képviselnie kell a Koppenhágai Klímacsúcson? Mi az, amivel Magyarország hozzájárulhat a világ kibocsátás-csökkentéséhez? Milyen prioritásokat fogalmaz meg a hazai pénzügyi szektor a klímacsúccsal kapcsolatban? Lehet-e hazánkban is üzlet a klímavédelem? Többek között ezekre a kérdésekre kerestek a választ a gödöllői Szent István Egyetemen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés