Előfizetői tartalom

Felkészültünk egy újabb gázkrízisre

Portfolio
A Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi miniszter tegnapi bejelentése alapján a minisztérium egy új rendeletben gyűjti össze egy esetleges újabb gázkrízisre vonatkozó, korábban több rendeletben, illetve törvényben fellelhető rendelkezéseket. Az új rendeletben a korábbi eljárásmenethez képest több ponton is változás, finomítás történt, a korlátozási kategóriák is módosultak.

Hónig Péter elmondta: korábban több rendelet és törvény tartalmazott rendelkezéseket, előírásokat a januárihoz hasonló krízishelyzetek kezelésére. Az év eleji tapasztalatok fényében szükségesnek gondoltuk ezeknek a rendelkezéseknek az egy rendeletbe gyűjtését, az előírások, tennivalók finomítását, pontosítását a tapasztalatok alapján - tette hozzá a tárcavezető....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés