Előfizetői tartalom

Mobilosok figyelem: odacsapni készül a Vodafone

Portfolio
A magyar mobilpiac az idén értékben 6-8 százalékkal csökken 2008-hoz képest, s várhatóan hasonlóan alakul a helyzet jövőre is - mondta az MTI-nek Beck György, a Vodafone vezérigazgatója, aki szerint a piac csak 2010 végén stabilizálódik, növekedésre pedig ezt követően lehet számítani. A cég azt tervezi, hogy jövőre nagy mennyiségű ügyfelet szerez, s ezzel érezhetően növeli a piaci részesedését.

Hozzátette: az új szolgáltatások és a technológia iránti kereslet folyamatosan nő, miközben a felhasználók - most jórészt a válság hatásra, de egyébként is - folyamatosan kevesebbet akarnak költeni a szolgáltatásokra. A vezérigazgató kifejtette: céljuk az, hogy a társaság bevételcsökkenése minden negyedévben a piaci átlag alatt maradjon, s növekedjen a részesedése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés