Előfizetői tartalom

A medve ébresztett minket - Adják az OTP-t

Portfolio
A tegnapi amerikai esés, még ha nem is volt komoly, mára megadta a negatív iránymutatást a piacoknak, a BUX jelenleg 1.6%-os mínuszban tartózkodik. A többi régiós index is veszített értékéből, a hazai benchmark eddigi teljesítménye azonban eddig messze a leggyengébb. Ebben azonban szerepet játszhat a ma reggel megjelent, vártnál rosszabb GDP adat. A forint ennek ellenére jól tartja magát, az euróval szembeni jegyzések ismét 270 alatt tartózkodnak.

Tegnap sem tudta legyűrni az 1,100-at az S&P, az 1%-os esésből azonban még egyelőre korai lenne fordulóra következtetni. Mindenesetre az amerikai tőzsdék csökkenése ma Európa szerte meghozta az eladókat, a BUX 1.6%-kal került lejjebb a nyitást követően. A BUX-nak a romló nemzetközi hangulat mellett a gyenge harmadik negyedéves hazai GDP adat sem kedvez, a gazdaság teljesítménye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés