Előfizetői tartalom

Putyin ma szájára vette a (gáz)csap szót

Portfolio
Putyin a mai napon feketén-fehéren kimondta, hogy Oroszország kész a gázcsaphoz nyúlni, amennyiben az ukránok ismét rátetszik a kezüket az európai szállítmányokra. Az orosz kormányfő kiemelte, hogy mindaddig zökkenőmentes lesz az európaba irányuló gázszállítás, ameddig a tranzitországok megfelelnek a kötelezettségeiknek - tudósít a RIA Novosti.

Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök a következőképpen fogalmazott az osztrák kancellárral tartott tárgyalását követően: "Ha Ukrajna nem fizet a gázért, amit elfogyaszt, akkor azt követően nem is fog kapni. Ha nem kap, vélhetően megcsapolja az Európába irányuló gázmennyiséget, és amint értesülünk erről, visszafogjuk a szállításokat." Az orosz kormányfő szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés