Előfizetői tartalom

Erőtlen emelkedés a pesti parketten

Portfolio
A mai nap is hasonlóan indul, mint a tegnapi, a BUX enyhe, 0.6%-os emelkedést mutat a nyitást követően. Ennél sokkal többet a nap további részében sem várhatunk, hiszen ma sem lesznek külföldi makroadatok és fontosabb vállalati gyorsjelentések. A forintpiacon ennél némileg érdekesebb a helyzet, a hazai fizetőeszköz euróval szembeni árfolyama már a 269-et közelíti.

Tegnap Amerika nullában zárt, és a kedvező távol-keleti makroadatok ellenére Ázsia sem nagyon mozgott, így a mai nap megintcsak semleges hangulatban indul. A BUX enyhe, 0.7%-os pluszban, a 21,000 pontos szint felett tartózkodik. Izgalmakra a délután folyamán sem kell számítani, mivel sem az eurozónából, sem a tengerentúlról nem érkeznek makroadatok. Idehaza ma napvilágott látott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés