Előfizetői tartalom

Ismét felhorkant a világ! - A Sláger és Danubius bukása már a Wall Street-ben

Portfolio
A Financial Times és az Economist után a The Wall Street Journal is megemlékezett a két magyar rádióadó, a Sláger és a Danubius bukásáról. A napilap információi szerint a két állomás külföldi tulajdonosa jogi lépéseket tervez, mert véleményük szerint tisztességtelen és politikailag motivált volt a döntés, hogy elvették frekvenciájukat.

Jogi lépéseket tervez a Sláger és a Danubius Rádió tulajdonosa a döntés ellen, miszerint az ORTT másnak ítélte frekvenciáikat. Az amerikai Emmis Communications és az osztrák Accession Mezzanine Capital véleménye szerint ugyanis a lépés tisztességtelen és politikailag motivált volt. Az Emmis már 1998 óta jelen van a magyarországi rádiózásban és a nemzetközi terjeszkedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés